Grafológiai elemzés megrendelése

Kérem, válasszon az írásbeli és a szóbeli grafológiai elemzések megrendelése közül:

Az írásbeli grafológiai elemzések megrendelésének menete

1. Az írásbeli grafológiai szolgáltatások igénybevételéhez előzetes megrendelés szükséges. Kérem, küldje el igénylését e-mailben, vagy töltse ki az alábbi egyszerű igénylőlapot!


 

Biztonsági kód elfogadva

Küldés folyamatban...

2. Az igénylés visszaigazolása után kérem, nyomtassa ki, majd töltse ki az alább kiválasztható megrendelőlapot, amely a hozzájárulási nyilatkozatot is tartalmazza. A megrendelőnek hozzájárulási nyilatkozatot kell adnia kézírásának grafológiai elemzéséhez. 14 éves kor alatt csak a szülőnek, 14-18 éves kor között a szülőnek is és a gyermeknek is az írásbeli beleegyezésére van szükség. 18 éves kor fölött mindenki saját maga dönt. Írásbeli párkapcsolati grafológiai szolgáltatás megrendelésekor a pár mindkét tagjának nyilatkozata szükséges.

Megrendelőlap 18 éven felüliek részére
Megrendelőlap 14-18 év közötti fiatalok részére
Megrendelőlap 14 év alatti gyermekek részére

3. A megrendelőlap kitöltése után kérem, postai úton juttassa el hozzám ezt is és az elemzendő írásmintát/rajzot is. Az írásminta elkészítésének követelményei a Tudnivalók fül alatt találhatók. A postacímet az igénylés visszaigazolásakor adom meg. Figyelem: a postacím nem azonos az iroda címével!

4. Kérem, hogy a grafológiai elemzés díját banki átutalással szíveskedjék kiegyenlíteni. A bankszámlaszámot az igénylés visszaigazolásakor adom meg. A munkához a szolgáltatás díjának megérkezése után kezdek.

5. A grafológiai elemzés a kézhezvételtől számítva 2 hét alatt készül el, melyet összefűzött szakvélemény formájában, postai úton küldök el Önnek. Az írásbeli kézíráselemzés kézhezvétele után – további munkadíj ellenében – szóbeli konzultációra van lehetőség előzetes időpont-egyeztetés után, amennyiben erre igényt tart a megrendelő.

A szóbeli grafológiai elemzések megrendelésének menete

1. A szóbeli grafológiai elemzések igénybevételéhez előzetes megrendelés szükséges. Kérem, küldje el igénylését e-mailben, vagy töltse ki az alábbi egyszerű igénylőlapot!


 

Biztonsági kód elfogadva

Küldés folyamatban...

2. Az igénylés visszaigazolása után kérem, a megrendelt szóbeli grafológiai elemzés díját banki átutalással szíveskedjék kiegyenlíteni. A bankszámlaszámot az igénylés visszaigazolásakor, egyénileg adom meg.

3. A grafológiai elemzés díjának megérkezése után telefonon felveszem Önnel a kapcsolatot, hogy időpontot egyeztessünk a szóbeli elemzéshez. A szóbeli grafológiai elemzések helyszíne: 1015 Budapest (I. kerület), Hattyú utca 16. » megjelenítés térképen