Árak

Kézíráselemzések magánszemélyeknek (cégeknek egyedi árajánlat) Szóbeli Írásbeli
Átfogó önismereti személyiségkép 15 000,- Ft 35 000,- Ft
Karrierépítési tanácsadás 15 000,- Ft -
Pályaválasztási tanácsadás 15 000,- Ft 25 000,- Ft
Párkapcsolati grafológia 15 000,- Ft/fő 25 000,- Ft/fő
Problémamegoldó, életvezetési tanácsadás 15 000,- Ft -
Referencialevél - 15 000,- Ft

Munkahelyi és üzleti grafológia
Cégeknek Igény szerint
Humánerőforrás-tanácsadás árajánlatot kérek »
Teamépítési tanácsadás árajánlatot kérek »
Karriertervezési tanácsadás árajánlatot kérek »

Gyorselemzés rendezvényeken Szóbeli
Interaktív íráselemzés (gyorselemzés) árajánlatot kérek »
Interaktív rajzelemzés (gyorselemzés) árajánlatot kérek »

Gyermekrajzok elemzése magánszemélyeknek
(cégeknek egyedi árajánlat)
Szóbeli Írásbeli
A gyermek személyiségének feltérképezése 15 000,- Ft 19 000,- Ft/rajz
Egy adott magatartási vagy tanulási
probléma lelki okának feltárása
15 000,- Ft 19 000,- Ft/rajz

Konzultáció Szóbeli
Egyéni problémák megbeszélése, szaktanácsadás 10 000,- Ft/óra

Az árak bruttóban értendők. A szóbeli grafológiai és gyermekrajzelemzési szolgáltatások díja 60 perces időtartamra vonatkozik, ez az időkeret általában minden esetben elegendő az elemzéshez, illetve a megbeszéléshez. Amennyiben bővebb, mélyebb megbeszélésre merül fel igény az ügy bonyolultságából adódóan, természetesen erre is lehetőség van. Ez esetben azonban a szóbeli szolgáltatás ára időarányosan növekszik.

Tudnivalók az írásmintáról

A grafológiai elemzéshez 15-20 sor fejből írt, tetszőleges témájú szöveg szükséges (tehát nem másolt és nem diktált), A/4-es nagyságú, sima felületű (tehát nem kockás és nem vonalas), álló helyzetű papírlapon, golyóstollal írva, levélformában, vagyis az írás megszólítással kezdődik és az aláírással (teljes név) fejeződik be. Csak eredeti kézírás vizsgálható, szkennelt, fényképezett írásminta nem!

Ezenkívül nélkülözhetetlen néhány olyan információ a grafológus számára, amely befolyásolhatja a kézírást. Ilyen pl. az életkor, az iskolai végzettség, a foglalkozás, fennálló betegség(ek), gyógyszerszedés. A grafológus szakembernek fontos tudnia, visel-e szemüveget az író személy, és azt is, Magyarországon tanult-e írni (az írássztenderd miatt).

Ideális esetben ülő helyzetben, megfelelő fényviszonyok mellett és megfelelő magasságú asztalon írva, alátámasztott alkarral írva születik meg az elemzendő írásminta. Az ettől eltérő körülmények befolyásolhatják a kézírást, ezekről a grafológus előzetes tájékoztatást kér.

Tudnivalók a szóbeli kézírásemzésről

A szóbeli kézíráselemzés egy 60 perces grafológiai elemzés, tanácsadással kiegészítve. Előnye, hogy az elemzést kérő reagálhat az elhangzottakra, felteheti a kérdéseit a grafológus felé, továbbá jegyzetelési lehetősége van. Ezzel a gyors és hatékony interaktív módszerrel sok esetben rögtön megtalálható a lelki problémák megoldásának kulcsa, amely a személyiségben rejlik. Mivel saját problémáinkat egyoldalúan, csak a saját szemszögünkből látjuk, nagy segítséget nyújthat a grafológus mint kívülálló. A szóbeli kézíráselemzés alkalmával jegyzetelési lehetőség biztosított.

Szóbeli konzultáció

Az írásbeli kézíráselemzés, rajzelemzés átvétele után szóbeli konzultációra is lehetőség van előzetes időpont-egyeztetés után, amennyiben erre igényt tart a megrendelő.

Helyszín

A szóbeli íráselemzés és konzultáció helyszíne:

1015 Budapest (I. kerület), Hattyú utca 16.

Figyelem: az irodában csak szóbeli íráselemzés és konzultáció folyik. A postán feladott írásmintákat nem ide kell küldeni, a postacím nem azonos az iroda címével! A postacímet minden esetben a megrendelés visszaigazolásakor, telefonon vagy e-mailben adom meg.

Az iroda a Széna tér közelében található, a Hattyúház mellett. Tömegközlekedéssel könnyen és gyorsan elérhető a 4-6-os villamossal, illetve az M2-es metróval a Széll Kálmán tér felől.