Grafológiai elemzés: átfogó önismereti személyiségkép

Grafológiai elemzés, amely a teljes személyiség átfogó leírása. Elsősorban azoknak ajánlom, akik önmagukat szeretnék mélyebben megismerni és/vagy az életükben fennálló probléma okait, ill. a megoldás lehetőségét önmagukban is keresik.

Segíthet a továbblépésben többek között akkor, ha úgy érzi, megrekedt az élete; ha változtatni szeretne, de még nem tudja, miként; ha döntés előtt áll; ha váratlan élethelyzetbe került, ha elégedetlen az előrehaladásával, az elért eredményeivel, az önérvényesítésével, az emberi kapcsolataival stb.

Az átfogó grafológiai elemzés 5 nagy személyiségterületre terjed ki:

 • mentális képességek, a gondolkodás jellemzői (pl. gondolkodás sebessége, módja, rugalmassága, kreativitás, tanulási és rendszerező képesség, logika, humán/reál érdeklődés stb.),
 • energiák, a munkavégzés módja (pl. energiafelhasználás módja, a munkavégzés hatékonysága és pontossága, terhelhetőség, monotóniatűrés, kitartás, vezetői képességek, motivációs bázis, sikerorientáció stb.),
 • érzelmi élet (pl. érzelmek keletkezése és megnyilvánulásainak módja, stressz- és frusztrációtűrés, agresszió stb.),
 • emberi kapcsolatok (pl. kötődés módja, extroverzió-introverzió, alkalmazkodás, empátia, tolerancia, dominanciaigény, konfliktuskezelés stb.),
 • önmagához való viszony (pl. önbizalom, önértékelés, én-kép, én-ideál, önfejlesztés igénye, önkontroll stb.)

50-60 személyiségvonás feltárása alapján írom le a teljes személyiséget. A szolgáltatásnak emellett a tanácsadás is részét képezi.

Milyen formában vehető igénybe az átfogó önismereti személyiségkép grafológiai elemzés?

Az átfogó önismereti személyiségkép szóbeli kézíráselemzésként vehető igénybe. Megrendelhető saját részre és más részére is, ha az illető nyitott önmaga megismerésére és hozzájárulását adja kézírásának grafológiai vizsgálatához.

Ajándéktipp: az átfogó önismereti személyiségkép megrendelhető az Ön családtagjai, barátai, ismerősei részére is. Születésnapra, névnapra, karácsonyi ajándékként vagy más jeles alkalomból igen hasznos és egyedi, garantáltan személyre szabott meglepetés lehet a grafológiai elemzés.

Tudnivalók a szóbeli grafológiai emzésről

A szóbeli grafológiai elemzés egy 60 perces kézíráselemzés, tanácsadással kiegészítve. Előnye, hogy az elemzést kérő felteheti kérdéseit a grafológus felé, reagálhat az elhangzottakra. Ezzel a gyors és hatékony interaktív módszerrel általában rögtön megtalálható a lelki/életvezetési problémák megoldásának személyiségben rejlő kulcsa. Mivel – természetes módon – saját problémáinkat egyoldalúan, csak a saját szemszögünkből látjuk, nagy segítséget nyújthat a grafológus azáltal, hogy kívülállóként másfelől közelítve rávilágít a fennálló esetleges nehézségek személyiségben gyökerező okaira ill. a megoldási lehetőségekre is. A szóbeli kézíráselemzés alkalmával jegyzetelési lehetőséget biztosítok.

Mennyibe kerül a szóbeli átfogó önismereti személyiségkép?

Grafológiai elemzés ára online: 29.000,- Ft

Grafológiai elemzés ára személyesen az irodámban: 36.000,- Ft

A járványügyi helyzetre tekintettel határozatlan ideig csak online történő grafológiai elemzésre és konzultációra van lehetőség.

Az átfogó önismereti személyiségkép megrendelésének menete

1. Kapcsolatfelvétel: A szóbeli grafológiai elemzések igénybevételéhez előzetes kapcsolatfelvétel szükséges. Kérem, töltse ki az alábbi egyszerű igénylőlapot!


  Tájékoztatás: a járványügyi helyzetre tekintettel határozatlan ideig csak online történő grafológiai elemzésre van lehetőség.


  Az alábbiakban lehetősége van a grafológiai elemzés igénylésével kapcsolatos üzenet, egyéni igényei leírására:  Kérem, bizonyítsa, hogy nem robot. Válassza ki a teherautót.


  2. Megrendelőlap kitöltése és aláírása: Az írásminta készítőjének hozzájárulási nyilatkozatot kell adnia a grafológiai elemzéshez. 14 éves kor alatt csak a szülőnek, 14-18 éves kor között a szülőnek is és a gyermeknek is az írásbeli beleegyezésére van szükség. 18 éves kor fölött a kézírás tulajdonosának hozzájárulása elegendő.
  A kapcsolatfelvétel után e-mailben elküldöm Önnek a megrendelőlapot, amely a hozzájárulási nyilatkozatot is tartalmazza. Kérem, ezután nyomtassa ki, majd töltse ki az Önnek elküldött megrendelőlapot. Ez a grafológiai elemzéshez nélkülözhetetlen néhány információt is tartalmazza a grafológus számára, amely befolyásolhatja a kézírást. Ilyen pl. az életkor, az iskolai végzettség, a foglalkozás, szemüveghasználat, fennálló betegség(ek), gyógyszerszedés ill. hogy Magyarországon tanult-e írni. A megadott adatokat szigorúan bizalmasan kezelem, a grafológusokra vonatkozó titoktartási kötelezettség az adatkezelésre is kiterjed.

  3. Írásminta elkészítése: a grafológiai elemzéshez 15-20 sor fejből írt, tetszőleges témájú szöveg szükséges (tehát nem másolt és nem diktált), A/4-es nagyságú, sima felületű (tehát nem kockás és nem vonalas), álló helyzetű papírlapon, golyóstollal írva, levélformában (megszólítással és a teljes név aláírásával). Csak eredeti kézírás vizsgálható, szkennelt, fénymásolt, fotózott írásminta nem! Fontos, hogy ülő helyzetben, megfelelő fényviszonyok mellett és megfelelő magasságú asztalon, alátámasztott alkarral írva készítse el az elemzendő írásmintát. Az ettől eltérő körülmények befolyásolhatják a kézírást, ezekről a grafológusnak előzetesen tudnia kell.

  4. A kitöltött megrendelőlap és az írásminta postára adása: a megrendelőlap kitöltése után kérem, postai úton juttassa el hozzám ezt is és az elemzendő írásmintát is. A postacímet az igénylés visszaigazolásakor adom meg. Figyelem: a postacím nem azonos az iroda címével!

  5. A grafológiai elemzés díjának átutalása: kérem, hogy a grafológiai elemzés díját a megrendelőlap és az írásminta postára adásával egyidejűleg banki átutalással szíveskedjék kiegyenlíteni. A bankszámlaszámot az igénylés visszaigazolásakor adom meg. A számlát a munkadíj megérkezése után e-mail-ben küldöm el.

  6. Időpont-egyeztetés a szóbeli grafológiai elemzéshez: Az írásminta és a kitöltött megrendelőlap kézhez vétele, továbbá a grafológiai szolgáltatás díjának megérkezése után felveszem Önnel a kapcsolatot, hogy időpontot egyeztessünk a szóbeli elemzéshez. Lehetősége van skype-os vagy személyes szóbeli grafológiai elemzést választani. A személyes szóbeli grafológiai elemzések helyszíne: 1015 Budapest (I. kerület), Hattyú utca 16.

  Ajándéktipp: az átfogó önismereti személyiségkép megrendelése más személy részére

  Amennyiben más részére ajándéknak szánja a grafológiai elemzést, kérem töltse ki az 1. pontnál található kapcsolatfelvételi űrlapot. Ezután visszaigazolom a megrendelését, majd a visszaigazolást követően a munkadíj kiegyenlítésén kívül Önnek más teendője nincs is. A megajándékozott személy részére névre szóló ajándékkártyát állítok ki, amelyet ezután e-mailben küldök el Önnek. Miután Ön az ajándékkártyát a megajándékozott részére átadta, a továbbiakban várom a megajándékozott személy velem történő kapcsolatfelvételét, hogy tájékoztatni tudjam őt a tudnivalókról, teendőkről. Az ajándékkártya a kiállítást követő 6 hónapon belül használható fel.

  További kérdése merült fel?

  Elérhetőségeimet a Kapcsolat oldalon tekintheti meg. További, szolgáltatásokkal kapcsolatos kérdéseire szívesen válaszolok Önnek.