Grafológiai elemzés: karrierépítési tanácsadás

Grafológiai elemzés, amely során megkeressük és kiemeljük azokat a meglévő pozitív, erősítő jellemvonásokat, amelyekre támaszkodva, azokat tudatosan kiaknázva biztosítható a karrier folyamatos felfelé ívelése. Ezzel egyidőben feltárjuk azokat a gyengítő személyiségjegyeket is, melyek akadályozzák az optimális önérvényesítést. Így a grafológiai elemzést kérő egy karrierépítési útmutatóval távozhat, melyet továbbgondolva és megvalósítva céljaival egyező karriert építhet fel.

Milyen formában vehető igénybe a karrierépítési tanácsadás?

A karrierépítési tanácsadás szóbeli kézíráselemzésként vehető igénybe. Igényelhető saját részre és más részére is, ha az illető nyitott önmaga megismerésére és hozzájárulását adja kézírásának grafológiai elemzéséhez.

Ajándéktipp: karrierépítési tanácsadás családtagjai, barátai, ismerősei részére

A karrierépítési tanácsadás igényelhető az Ön családtagjai, barátai, ismerősei részére is. Születésnapra, névnapra, karácsonyi ajándékként vagy más jeles alkalomból igen hasznos és egyedi, garantáltan személyre szabott meglepetés lehet a grafológiai elemzés. A megajándékozott személy részére névre szóló ajándékkártyát állítok ki, amelyet ezután e-mailben küldök el Önnek. Az ajándékkártya a kiállítást követő 3 hónapon belül használható fel.

Tudnivalók a szóbeli grafológiai elemzésről

A szóbeli grafológiai elemzés egy 60 perces kézíráselemzés, tanácsadással kiegészítve. Előnye, hogy az elemzést kérő felteheti kérdéseit a grafológus felé, reagálhat az elhangzottakra. Ezzel a gyors és hatékony interaktív módszerrel általában rögtön megtalálható a lelki/életvezetési problémák megoldásának személyiségben rejlő kulcsa. Mivel – természetes módon – saját problémáinkat egyoldalúan, csak a saját szemszögünkből látjuk, nagy segítséget nyújthat a grafológus azáltal, hogy kívülállóként másfelől közelítve rávilágít a fennálló esetleges nehézségek személyiségben gyökerező okaira ill. a megoldási lehetőségekre is. A szóbeli kézíráselemzés alkalmával jegyzetelési lehetőséget biztosítok.

Mennyibe kerül a karrierépítési tanácsadás?

Grafológiai elemzés ára online: 33.000,- Ft

Grafológiai elemzés ára személyesen, budapesti irodámban: 39.000,- Ft

A karrierépítési tanácsadás igénylésének menete

1. Kapcsolatfelvétel: A szóbeli kézíráselemzések igénybevételéhez előzetes kapcsolatfelvétel szükséges. Egyszerűen és gyorsan üzenetet küldhet nekem az alábbi igénylőűrlap kitöltésével.

  Amennyiben más részére ajándéknak szánja a grafológiai elemzést, kérem töltse ki az 1. pontnál található kapcsolatfelvételi űrlapot. Ezután felveszem Önnel a kapcsolatot, majd a visszaigazolást követően a munkadíj kiegyenlítésén kívül Önnek más teendője nincs is.
  Minden egyéb esetben:

  2. Megrendelőlap kitöltése és aláírása: Az írásminta készítőjének hozzájárulási nyilatkozatot kell adnia a grafológiai elemzéshez.
  A kapcsolatfelvétel után e-mailben elküldöm Önnek a megrendelőlapot, amely a hozzájárulási nyilatkozatot is tartalmazza. Kérem, ezután nyomtassa ki, majd töltse ki az Önnek elküldött megrendelőlapot. Ez a grafológiai elemzéshez nélkülözhetetlen néhány információt is tartalmaz a grafológus számára, amely befolyásolhatja a kézírást. Ilyen pl. az életkor, az iskolai végzettség, a foglalkozás, szemüveghasználat, fennálló betegség(ek), gyógyszerszedés ill. hogy Magyarországon tanult-e írni. A megadott adatokat szigorúan bizalmasan kezelem, a grafológusokra vonatkozó titoktartási kötelezettség az adatkezelésre is kiterjed.

  3. Írásminta elkészítése: a grafológiai elemzéshez 15-20 sor fejből írt, tetszőleges témájú szöveg szükséges (tehát nem másolt és nem diktált), A/4-es nagyságú, sima felületű (tehát nem kockás és nem vonalas), álló helyzetű papírlapon, golyóstollal írva, levélformában (megszólítással és a teljes név aláírásával). Csak eredeti kézírás vizsgálható, szkennelt, fénymásolt, fotózott írásminta nem! Fontos, hogy ülő helyzetben, megfelelő fényviszonyok mellett és megfelelő magasságú asztalon, alátámasztott alkarral írva készítse el az elemzendő írásmintát. Az ettől eltérő körülmények befolyásolhatják a kézírást, ezekről a grafológusnak előzetesen tudnia kell.

  4. A kitöltött megrendelőlap és az írásminta postára adása: a megrendelőlap kitöltése után kérem, postai úton juttassa el hozzám ezt is és az elemzendő írásmintát is. A postacímet az igénylés után válaszüzenetben adom meg. Figyelem: a postacím nem azonos az iroda címével!

  5. A grafológiai elemzés díjának átutalása: kérem, hogy a grafológiai elemzés díját a megrendelőlap és az írásminta postára adásával egyidejűleg banki átutalással szíveskedjék kiegyenlíteni. A bankszámlaszámot az igénylés visszaigazolásakor adom meg.

  6. Időpont-egyeztetés a szóbeli grafológiai elemzéshez: Az írásminta és a kitöltött megrendelőlap kézhez vétele, továbbá a grafológiai szolgáltatás díjának megérkezése után felveszem Önnel a kapcsolatot, hogy időpontot egyeztessünk a szóbeli elemzéshez. Lehetősége van online vagy személyes szóbeli grafológiai elemzést választani. A személyes szóbeli grafológiai elemzések helyszíne: 1015 Budapest, Hattyú utca 16. (kizárólag előzetes időpont-egyeztetés után).

  Szóbeli online és személyes grafológiai elemzések lemondási feltételei:
  Amennyiben bármilyen ok miatt nem tud részt venni az előre egyeztetett időpontban az online vagy személyes elemzésen, kérem, legkésőbb 48 órával (2 nappal) a megbeszélt időpont előtt jelezze ezt felém. 
  – Ha Ön az egyeztetett időpont előtt legkésőbb 48 órával jelzi felém, hogy nem tud részt venni, ebben az esetben lehetősége van egy későbbi időpont egyeztetésére lemondási költségek megfizetése nélkül.
  – Az egyeztetett időpont előtt 48 órán (2 napon) belüli lemondás esetén 6.000 Ft kezelési díj fizetendő, csak ezután egyeztethető újabb időpont. Amennyiben ügyfelem a kezelési díjat 7 napon belül nem fizeti meg, vagy ha 7 napon belül nem egyeztet új időpontot, akkor a szolgáltatás teljesítésétől elállok, és a kezelési díj összegével csökkentett munkadíjat visszautalom. A kezelési díj visszautalására nincs lehetőség.
  – Amennyiben lemondást nem tesz, ennek ellenére mégsem jelenik meg a lefoglalt időpontban az online elemzés platformján vagy a személyes elemzés helyszínén, a szolgáltatás teljesítettnek minősül. Ez esetben tehát a szolgáltatás befizetett munkadíjának visszaigénylésére nincs lehetőség.

  Ajándéktipp: a karrierépítési tanácsadás igénylése családtagjai, barátai, ismerősei részére

  Amennyiben más részére ajándéknak szánja a grafológiai elemzést, kérem töltse ki az 1. pontnál található kapcsolatfelvételi űrlapot. Ezután felveszem Önnel a kapcsolatot, majd a visszaigazolást követően a munkadíj kiegyenlítésén kívül Önnek más teendője nincs is. A megajándékozott személy részére névre szóló ajándékkártyát állítok ki, amelyet ezután e-mailben küldök el Önnek. Miután Ön az ajándékkártyát a megajándékozott részére átadta, a továbbiakban várom a megajándékozott személy velem történő kapcsolatfelvételét, hogy tájékoztatni tudjam őt a tudnivalókról, teendőkről. Az ajándékkártya a kiállítást követő 3 hónapon belül használható fel.

  További kérdése merült fel?

  Elérhetőségeimet a Kapcsolat oldalon tekintheti meg. További, szolgáltatásokkal kapcsolatos kérdéseire szívesen válaszolok Önnek.